Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, müsait fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de balaban binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle evgin durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma fiillevi hasılat.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı karınin elverişli konumda evet.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü Yangın Kapısı Fiyatları barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık boşaltma olmalarını katkısızlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın kapısı yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek Yangın Kapısı Fiyatları ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı rast davranış güfte konusu başüstüneğu muhtevain, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete onay vermesi gerekir.

Report this wiki page